Skip to main content

Mijn kracht

Het behalen van maatschappelijke doelen met oog voor commercie

Meld je nu aan voor de Vakexcursie Zorgvastgoed!

Een uniek 4-daags programma
Schrijf je in vóór 31 juli a.s. en ontvang € 300,- vroegboekkorting.

Kijk voor informatie en inschrijven

Diensten

Marketing & verhuur

Bij verhuur van zorgvastgoed is het de kunst om maatschappelijke doelen te behalen zonder de commercie uit het oog te verliezen.

Zorgvastgoed Consultancy

Advisering over nieuwbouw woonzorgprojecten in de breedste zin van het woord, in zowel ontwikkel-, acquisitie­als realisatie- en verhuurfase.

Kennisdeling & Educatie

De ontwikkelingen in deze sector zijn dynamisch en snel. We houden je graag op de hoogte van de nieuwste trends, actueel nieuws en innovaties. Ontdek ze hier.

WOONZORG NIEUWBOUW

Marketing & verhuur

Marketing en verhuur van een nieuwbouw woonzorgproject is een uitdagend proces. Er zijn veel verschillende stakeholders betrokken, allemaal met een (eigen) belang én doel. In het marketing en verhuurproces komt alles samen en de gemaakte afspraken tussen de verschillende partijen moeten worden gewaarborgd. De kunst is om de maatschappelijke doelen te behalen zonder de commercie uit het oog te verliezen. Daarnaast ook om gedurende de vrij lange periode (van voorbereiding) met elkaar in verbinding én in gesprek te blijven. Deze uitdagende rol is Marlous toevertrouwd.

See Our Story
WOONZORG NIEUWBOUW

Zorgvastgoed Consultancy

Advisering over nieuwbouw woonzorgprojecten, in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het opstellen van een project specifieke marketing- en verhuurstrategie, het beoordelen van (woning)plattegronden of planbeoordeling in het algemeen. Ook voor advisering over het maken van de juiste afspraken in een samenwerkingsovereenkomst (m.b.t. marketing & verhuur) kun je bij Marlous terecht.

Kennismaken
BLOG • NIEUWS • UPDATES

Kennisdeling & Educatie

De ontwikkelingen in deze sector volgen elkaar snel op en wij houden jou graag op de hoogte. Ontdek de laatste trends, nieuwsberichten en innovaties hier. Daarnaast bieden we inzicht in opleidingsmogelijkheden, zodat je jouw kennis kunt blijven vergroten.

Lees meer

Waarom Floreer Vastgoed?

Als je kiest voor Floreer Vastgoed dan kies je voor jarenlange vastgoedervaring. Marlous is expert op het gebied van marketing- en verhuur van woonzorgprojecten. "Organisatorisch ben ik sterk en vervul graag een verbindende rol. Deze rol is essentieel. Het creëren van draagvlak en het motiveren en enthousiasmeren van betrokken partijen om een gemeenschappelijk doel te behalen is één van mijn krachten. Ik ben optimistisch ingesteld en werk resultaatgericht Werken in het veranderende zorg- en vastgoedlandschap blijft (soms) pionieren. Naast een 'liefhebber' van zorgvastgoed ben ik ook een 'lefhebber'. Ik ben vooruitstrevend, denk in kansen en mogelijkheden en verandering zie ik als een uitdaging. Mijn flexibiliteit en het feit dat ik zowel de "vastgoed- als zorgtaal" spreek, maakt dat ik in veel verschillende bedrijfsculturen inzetbaar ben. De afgelopen 25 jaar heb ik (samen)gewerkt met- of in opdracht van institutioneel beleggers, woningcorporaties, vastgoedmanagers, architecten, gemeenten, bouwbedrijven, ontwikkelaars, zorginstellingen, reclamebureau's en (verhuur)makelaars, met als werkgebied heel Nederland"

Tijdens het woonzorgproject De Nieuwe Sint Jacob in Amsterdam heb ik intensief samengewerkt met Marlous. Het was groot project, waar veel verschillende stakeholders bij betrokken waren. Marlous heb ik ervaren als een verbinder in dit project. Ze heeft kennis van zaken, is creatief en werkt resultaatgericht. Dit maakte haar een ontzettend fijne collega om mee samen te werken, ook voor ons als zorginstelling

Ilse GeraedtsAmstelring Adviseur op het gebied van ketenzorg

Marlous haar enthousiasme, haar oprechte betrokkenheid en haar verlangen om zich te verdiepen in de processen en denkwijze van alle betrokken partijen, om zo tot de beste samenwerking en resultaten te komen, ervaar ik als bijzonder. Tijdens onze jarenlange samenwerking heeft zij mij gemotiveerd en geïnspireerd. Of het nou gaat om het opzetten van een extra werkgroep, meelopen met mensen in hun werk om zaken nog beter te begrijpen of een kopje koffie met seniore huurders. Marlous is een persoon die, die stap extra zet.

Karlijn Kraanvb&t Makelaars - Verhuurmakelaar Nieuwbouw

Bij meerdere grootschalige woon(zorg) transformatie projecten heb ik met Marlous samengewerkt. De samenwerking heb ik altijd als zeer plezierig ervaren. Ze begrijpt de uitdagingen van de bouwplaats en het bouwproces, ze communiceert duidelijk, schakelt snel en denkt in oplossingen.

Johan KuiperKoopmans Bouwgroep BV - Bouwplaatsmanager

Ik heb Marlous leren kennen als een harde werker, loyaal en betrouwbaar. Zij is erg professioneel en bijzonder kundig binnen haar vakgebied. Daarnaast heeft zij een groot vermogen om, om te gaan met verandering en ziet kansen waar ze zich voordoen. Ik kijk met veel plezier terug op 10 jaar samenwerking.

Peter AppeljanSyntrtus Achmea RE&F - Directeur Woningbeleggingen (gepensioneerd)

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Laat dan je gegevens achter